zondag 18 november 2012

Orion VR2 - Avios VR1

Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer 1 op het programma. Wij staan tweede met 2 verliespunten meer, dus bij winst kunnen we de koppositie overnemen van Avios.
Omdat ik wat laat ben met het verslag houd ik het kort vandaag.
We begonnen de wedstrijd goed en kwamen veel aan de zijde van Avios helaas lukte het ons maar niet de bal in het doel te schieten. Na een minuut of 5 kwam Avios voor het eerst aan onze zijde en wist direct te scoren. Nou ja, onze laatste vrouw scoorde met een eigen doelpunt, pech voor ons. Wij bleven lekker spelen en hadden het meest balbezit, alleen konden we de bal maar niet in het doel van Avios krijgen. Avios was daarin tegen ontzettend trefzeker en had nog 2 kansen de tweede helft die ze beiden optimaal konden benutten. Ruststand 0-3.
Na de rust bleven lekker spelen. In mijn ogen speelden we de tweede helft (nog) beter dan de 1e, er leek wat meer rust in ons spel te zijn. Na ongeveer een half uur spelen, was het Dominique die voor ons de 1-3 scoorde. Avios kwam de tweede helft wat meer aan onze zijde, maar wij bleven meer balbezit houden en speelden meer aan de zijde van Avios. We deden verwoede pogingen de bal in het net van Avios te laten verdwijnen, maar het zat er niet in vandaag. Ongeveer 10 minuten voor het einde van de wedstrijd wist Avios de 1-4 te scoren.
Eindstand 1-4
Jammer, het zat er niet in vandaag. Toch speelden we goed, maar het afmaken was onze grootse tekortkoming vandaag. Avios ging daarin tegen zeer efficiĆ«nt te werk en wist bijna alle kansen te benutten, ze hebben daarom terecht gewonnen.