zondag 18 april 2010

Orion Da 2 - WVW Da 1

Het heeft wat moeite gekost, maar gelukkig hadden we toch een compleet elftal op het veld staan vandaag.
De eerste helft had WVW absoluut de overhand. Ze speelden net een tandje (of misschien wel 2) hoger dan wij. Daardoor kwam WVW regelmatig in ons doelgebied. Na een minuut of 10 kwam WVW door onze verdediging heen en scoorde de 0-1. Verdiend, want wij stonden niet lekker te verdedigen (en dat ligt echt niet alleen aan Juud), waardoor de spits van WVW kon scoren. Daarna had WVW nog wel een paar kansen, maar toch echt uitgespeelde kansen kwam het niet. Wij hadden moeite het doelgebied van WVW te vinden en we hebben één kans uit een corner gehad de eerste helft.
Ruststand 0-1
De tweede helft hadden wij naar mijn idee meer balbezit en waren we meer op de helft van WVW te vinden. Maar WVW bleef gevaarlijk, waardoor onze verdediging soms flink moest ingrijpen, wat weer resulteerde in een paar vrije trappen voor WVW. Gelukkig ben ik het keepen nog niet verleerd en heb ik het doel schoon gehouden de tweede helft. Ondanks dat wij misschien wat meer aan de bal waren, kwamen we niet tot scoren en waren onze kansen beperkt de tweede helft.
Eindstand 0-1.
WVW heeft verdiend gewonnen. Hoewel er voor ons toch ook wel een puntje in had kunnen zitten, maar daar moet je voor scoren, helaas. Aan de reacties van WVW de 2e helft te horen hadden ze niet verwacht veel tegenstand van ons te krijgen, waardoor de frustatie soms wat opliep bij een aantal speelsters van WVW.