zondag 11 maart 2012

DSZ da2 - Orion da2

Onder het genot van een lekker zonnetje, vertrokken we vanochtend naar Boven-Leeuwen om tegen DSZ da2 te spelen. Vorig jaar zaten we bij da1 in de poule en speelden we tegen da2 voor de beker, toen gingen we naar huis met de winst. Hopelijk vandaag weer.
De eerste helft was voornamelijk rommelig,we liepen elkaar wat in de weg en misten soms wat aansluiting. Toch wij hadden meer balbezit en speelden meer op de helft van DSZ, alleen lukte het ons maar een paar keer daadwerkelijk het doelgebied van DSZ te vinden. Zo`n 10 minuten voor het einde van de eerste helft was het Karien die opkwam van af de linker kant en de 0-1 scoorde. Met deze stand gingen we de rust in.
De tweede helft leek er wat meer rust in ons spel te zijn, na een minuut of 10 was het Nana die scoorde. Er werd nog even geprotesteerd door DSZ omdat de bal nog uit het doel geschoten werd door een verdedigster van DSZ, maar de bal was toch echt over de achterlijn geweest. Ongeveer halverwege de 2e helft was het Dominique die de 0-3 scoorde.  DSZ kwam een paar keer enigszins gevaarlijk richting ons doel, maar gelukkig stond onze verdedig goed te spelen en kon op tijd ingrijpen. Wij kwamen nog wel een paar keer in de buurt van het doel van DSZ, maar veel kansen werden er niet gecreĆ«erd, we kwamen niet meer tot scoren de rest van de 2e helft.
Eindstand 0-3
Een keurige uitslag, veel meer kan ik er niet over zeggen. Het was een weinig spannende wedstrijd, ik heb zelf in ieder geval niet het gevoel gehad dat we het zouden laten liggen.