dinsdag 1 maart 2011

Wedstrijd 27 februari Victoria`25 Da1 - Orion Da2

Zaterdag werd ik bevangen door de griep, waardoor ik zondag niet mee kon doen. Met mij waren er ongelukkigerwijs nog een aantal speelsters die niet mee konden doen, waardoor het aantal speelsters op 9 uit kwam.

Gelukkig was ons team zo moedig om dan maar met zijn 9en richting Afferden te gaan. Om eerlijk te zijn hebben we het niet eens zo slecht gedaan, met z`n elven krijgen we regelmatig meer ballen om onze oren. Daar mogen trots op zijn! En laat het (de super inzet!) een voorbeeld zijn voor de rest van de wedstrijden.

Hier het verslag van Marieke K.

Kort samen gevat: Het was behoorlijk koud, veel wind en regen. We hebben verloren maar wel met een enorm gezellige teamspirit gevoel.We waren maar met 9 man dus we wisten dat het zwaar zou worden, maar de sfeer was super gezellig en positief. Eerste helft bleef het 0-0 (we waren super trots op ons zelf), We waren dan ook zeer sterk de eerste helft en hadden toch nog behoorlijk wat kansen gecreƫerd. Victoria was gewoon helemaal in de war omdat wij met te weinig waren wisten zij niet goed wie ze moesten verdedigen. De 2de helft hadden ze het door en wij begonnen we vermoeid te raken, hoewel we bleven knokken voor gelijk spel werd het uiteindelijk 2-0 voor Victoria. Verloren maar toch met opgeheven hoofd.