zondag 11 november 2012

Uchta VR2 - Orion VR2

De afgelopen 2 weken lieten onze tegenstanders het steeds afweten en ging de wedstrijden niet door. Dus waren we blij dat we vandaag eindelijk weer eens wedstrijd konden spelen.
Wij begonnen de wedstrijd met de aftrap. In de loop van de eerste helft leek het erop dat we wedstrijd ritme misten. Wij hadden het meest balbezit, kwamen regelmatig in het doelgebied van Uchta en hadden een aantal kansen. Alleen lukte het allemaal net niet. Uchta kwam een aantal keren in ons doelgebied en wist 1x keer bijna te scoren, maar gelukkig kon onze back Sascha deze nog net voor de lijn weg halen. We hadden ook wel wat pech, een (ENORME) handsbal van onze tegenstander in hun 16 meter gebied. Volgens de scheids was ie aangeschoten. Maar als je handen/armen gebruikt om de bal van je vandaan houden is het toch echt n penalty! Helaas.
Ruststand 0-0
De tweede helft waren er bij beide teams wat wissels en begonnen we beter te spelen. We kwamen weer regelmatig in het doelgebied van Uchta. Na een minuut of 10 scoorde Karien de 0-1 en even later was het Nana die de 0-2 scoorde.We bleven de gang richting het doel van Uchta houden en er werd zo nu en dan lekker getikt. Uchta kwam nauwelijks aan onze zijde in de tweede helft, ik geloof niet dat ze in ons 16 meter gebied geweest zijn. Een minuut of 5 voor het einde van de wedstrijd was het Sara die de 0-3 voor ons scoorde. Verder stond onze tweede helft vooral in het teken van gemiste kansen, maar speelden we een stuk beter dan in de eerste helft.
0-3 gewonnen.
We hadden even tijd nodig om op stoom te komen, maar gelukkig hebben we de tweede helft lekker gespeeld  en terecht gewonnen.