zondag 28 maart 2010

Orion Da 2 - Uchta Da 1

Vandaag onze eerste wedstrijd onder leiding van onze nieuwe trainer. Met een wat andere opstelling dan anders, voor sommige speelsters misschien wat onwennig.
De eerste helft begon al niet lekker, Uchta kwam al snel tot scoren. In de 1e 10 minuten werd er al 2 keer gescoord, wat lullige doelpunten. Maar ja, das onze fout. Verder kwamen we niet echt in het doelgebied van Uchta, Uchta daarin tegen wist ons doelgebied wel te vinden en scoorde nog 2 keer in de eerste helft.
Ruststand 0-4
Aan het begin van de tweede helft, gingen we wat beter spelen. Helaas was dit van korte duur. Ik moet zeggen dat ik op een gegeven moment het gevoel had dat we in slowmotion aan het spelen waren. Er zat weinig pit in ons spel. Uchta maakte daar goed gebruik van en kwam in de 2e helft weer 4 keer tot scoren.
Eindstand 0-8
Een teleurstellende uitslag, zeker gezien het feit dat we de afgelopen 4 wedstrijden 2x hebben gewonnen en 2x gelijk gespeeld hebben. Alleen zat er vandaag echt niet meer in. In mijn ogen lag het niet aan de nieuwe opstelling. Uchta speelde gewoon beter dan dat wij deden.
Ik hoop dat we volgende week weer met wat meer pit op het veld staan, want die 0-8 was echt niet nodig geweest.