maandag 20 september 2010

19 September Orion Da2 - RVW Da1

Vandaag stond de wedstrijd tegen RVW op het programma, volgens mij hebben we ooit eerder bij ze in de competitie gezeten, dat is alles wat ik me van dit team kan herinneren.
De wedstrijd begon zoals normaal na de tos en de aftrap, na een minuut of 10 werd de wedstrijd stil gelegd. Onze scheids besloot zich om te gaan kleden. Dat bleek niet uit ijdelheid te zijn, maar omdat hij een blauw shirt aan had en onze tegenstander ook. Om verwarring te voorkomen is hij daarom iets anders aan gaan doen. Daarna gingen we weer verder met de wedstrijd. Het spel redelijk gelijk op de bal bleef naar mijn idee een heen en weer gaan tussen de 2 teams zonder dat er nou echte kansen gecreƫerd werden. Tot halverwege de 1e helft, een speelster van RVW brak door onze verdediging heen en hoefde alleen nog maar langs de keeper te schieten, dat deed ze dan ook beheerst. Tegen het einde van de 1e helft was het weer RVW dat tot scoren kwam, helaas na flinke inschattingsfout van mij als keeper. Ik dacht een hoge bal te kunnen hebben maar die kwam toch echt wat te hoog en daardoor terecht bij een speelster van RVW die de bal op open doel kon inschieten. Toch was het in mijn ogen nog geen gedane zaak, we werden niet compleet weggespeeld en leken nog steeds aardig aan elkaar gewaagd.
Ruststand 0-2
De tweede helft begon in ieder geval voor mij niet echt lekker, er werd namelijk al redelijk snel na de aftrap gescoord door RVW. We speelden in mijn ogen wat feller, meer aanvallend de tweede helft. De bal kwam meer in het doelgebied van RVW. Alleen stond RVW goed te verdedigen en was het moeilijk om erdoor te komen. RVW brak een aantal malen goed door en wist daardoor ook de 4-0 en 5-0 te scoren. De aanvalsters van RVW braken een aantal malen goed door en scoorden daardoor de 0-4 en 0-5 (eigenlijk had het 0-6 moeten zijn, maar vanwege buitenspel werd 1 doelpunt afgekeurd). Een paar minuten voor het einde kwamen wij gelukkig ook nog tot scoren. De bal ging via Judy naar Patries, die scoorde.
Eindstand 1-5.
Jammer, we speelden niet slecht. Alleen speelde RVW wel beter, ze braken goed door en wij hadden een aantal malen toch echt het nakijken. Het scorend vermogen, ontbrak helaas bij ons. We hadden wel een aantal kansen, maar echt gevaarlijk waren ze niet.