maandag 18 oktober 2010

De afgelopen wedstrijden; 3 Oktober, 10 Oktober, 17 Oktober

Over het algemeen ben ik toch wel redelijk consequent met het bijhouden van de oriondames2blog. De afgelopen 2 à 3 weken stond het bloggen even op een laag pitje, of eigenlijk helemaal uit. Dat had zo zn reden, ik heb mn amandelen laten pellen. Heb zeker anderhalve week bijna continu in mn bed gelegen en veel pijn gehad, gelukkig gaat het nu weer beter en kan ik weer aan voetballen gaan denken.
Er zijn de afgelopen 3 weken 2 competitie wedstrijden gespeeld en 1 oefenwedstrijd. De oefenwedstrijd tegen de Trekvogels was net 2 dagen na mijn operatie en ik heb er met mijn zieke hoofd totaal niet bij stil gestaan, weet eigenlijk niet een of ie überhaupt gespeelt is, kan me herinneren dat het lastig was om 11 speelsters te vinden.

10 Oktober DSZ Da1-Orion Da2
Vorige week speelden we uit tegen DSZ da 1. Per sms ben ik toen op de hoogte gehouden, heb begrepen dat we weer eens niet tot scoren kwamen en dat onze keep veel 1 op 1 heeft moeten keepen. Dan vind ik de eindstand nog meevallen 1-0 voor DSZ en goed gekeept door Patries, das mijn conclusie ook al was ik er niet bij.

17 Oktober Orion Da 2 - Achilles'29 Da1
Vandaag was Marieke K. zo vriendelijk een verslag te schrijven.

Met een mooi stralend zonnetje en met een koud windje moesten we vandaag tegen Achilles.
De eerste 10 minuten waren we lekker aanvallend bezig.
Met twee dames (Daphne en Laura van Orion A2 omdat we te weinig spelers hadden i.v.m. herfstvakantie) werden we behoorlijk goed versterkt op het middenveld. in deze eerste minuten hadden we wat kansen gecreëerd, het had zo een doelpunt kunnen zijn voor ons. Maar helaas keerde het al gauw tegen ons. een van de dames van Achilles maakte in de 20ste minuut 1-0, eigenlijk was het een beetje met mazzel. Daardoor raakten we een beetje verward leek het, want gauw daarna scoorde ze er nog eentje. En toch stond Patricia heel goed te keepen. ze had een aantal keren hele mooie reddingen. Wij werden weer wat feller en Marieke K. die links voor stond maakte een doelpunt. Met de rust stond het dus 1-2 voor Achilles.
De tweede helft waren een aantal van ons van positie verandert en waren we toch ook weer behoorlijk goed aan het voetballen. Achilles had meer wissels waardoor zij fitter in eht veld stonden. Het werd toch nog 1-3 voor Achilles.
Helaas voor ons, maar toch eigenlijk niet heel slecht gespeeld wederom.