zondag 25 april 2010

Foto`s Orion Da2 - SC Millingen Da 1

Orion Da 2 - SC Millingen Da 1

Na een week van ziek zwak en misselijk zijn, besloot ik vandaag niet mee te doen. Natuurlijk ben ik wel gaan kijken naar de wedstrijd, toen ik arriveerde bij Orion was de wedstrijd zo`n 10 minuten bezig en stonden we 0-1 achter. Onze trainer sprak over zwak spel, maar gelukkig kwam daar snel verandering in. Ben blij dat ik zelfs langs de lijn nog een positieve invloed heb ;-)
Niet veel later gaf Joan een mooie assist aan de verdedigster van Millingen, die leek de bal terug te willen speelen op de keepster, alleen kwam de bal in het doel terecht. 1-1!
Weer even later was het Nana die in volle vaart vooruit ging en de 2-1 scoorde. Daarna volgde er snel weer een doelpunt voor ons, maar die werd terecht afgekeurd. Een van onze speelsters hinderde de keepster van Millingen, waardoor het doelpunt werd afgekeurd. Millingen liet dit niet op zich zitten en scoorde ook nog een keer in de eerste helft. Een paar minuten voor het einde van de eerste helft scoorde Judy de 3-2, waardoor we met voorsprong de rust in gingen.
De tweede helft begon aardig, na een paar minuten scoorde Corinne voor ons de 4-2. Daarna zakte ons spel wat in en kwam Millingen meer aan voetbal toe, dat resulteerde na enige tijd ook in een doelpunt voor Millingen 4-3. Ondanks dat we wat minder speelden de tweede helft, wisten we het doelgebied van Millingen nog wel te vinden. Marike scoorde de 5-3 met een prachtige kopbal. Millingen bleef strijden en scoorde even later de 5-4. De wedstrijd bleef spannend tot het einde, langs de kant hoopten we natuurlijk allemaal dat Millingen niet de gelijkmaker zou scoren. De wedstrijd werd nog even onderbroken doordat de hond (nou ja, hond!?) van Sasch een balletje mee wilde tikken en en veld in rende. Een paar minuten later floot de scheids de wedstrijd af.
We hebben verdiend gewonnen met 5-4. Bij vlagen hadden wij de overhand, alleen raken we helaas soms ook even de weg weer kwijt. Meer continuïteit in ons spel zou geen overbodige luxe zijn. Gelukkig heeft het ons de winst van de wedstrijd niet gekost.