zondag 2 mei 2010

Orion Da 2 - Nijmegen Da 1

Omdat we de laatste tijd toch regelmatig weten te winnen of gelijk te spelen tegen teams die boven ons staan, was de verwachting dat we zouden winnen. Nijmegen staat immers onder ons in de competitie.
Toen ik bij Orion aankwam was het nog onzeker of de wedstrijd wel door kon gaan, onze scheids had afgezegd en er was geen andere scheids te vinden. Er was al gebeld met Nijmegen of zij iets konden betekenen. Gelukkig kregen we even later te horen dat Nijmegen een scheids mee zou nemen.
Dus konden we rond 12u beginnen met de wedstrijd. Nijmegen begon fel aan de wedstrijd en scoorde al na een minuut of 5. Een paar minuten later ging Patries in haar eentje op de keeper af en scoorde beheerst de 1-1. Halverwege de wedstrijd scoorde Nijmegen de 1-2. Nijmegen had licht de overhand in de eerste helft, maar ook wij hebben enkele kansen gehad, het ging redelijk gelijk op.
De tweede helft was vrij dramatisch in mijn ogen. Nijmegen scoorde al snel na de aftrap de 1-3. We hadden de eerste helft nog aardig wat tegenstand kunnen bieden, maar in de tweede helft lieten we Nijmegen lopen. En zelf liepen we er achteraan. Ons spel was rommelig, chaotisch en we wisten elkaar niet te vinden. Ongeveer halverwege de tweede helft scoorde Nijmegen de 1-4. Er hadden nog meer doelpunten kunnen vallen voor Nijmegen, maar gelukkig had Saskia een paar mooie reddingen.
Eindstand 1-4.
Terecht gewonnen door Nijmegen. Voor ons een wedstrijd om snel te vergeten. Verliezen zijn we toch wel redelijk gewend, daar kunnen we op zich wel tegen. Alleen moet je dan wel alles uit de kast hebben gehaald/je stinkende best hebben gedaan, daar leek het helaas niet op vandaag.