zondag 6 november 2011

Orion Da2 - Angeren Da1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Angeren op het programma, voor ons een nieuw team. Zij staan in de onderste regionen, dus op papier zouden wij moeten winnen. Alleen de praktijk werkt soms anders, daarom onderschatten wij onze tegen stander nooit.
De 1e helft leverde het bewijs dat de stand niet altijd alles zegt, we speelden niet echt lekker. Gelukkig was het Sam die bij de 1e paal klaar stond en al na 5 minuten de 1-0 scoorde. Kansen waren er genoeg de 1e helft alleen lukte het ons niet om te scoren. We speelden chaotisch en te dicht op elkaar. Angeren kwam een paar maal aan onze zijde, maar was niet echt gevaarlijk de 1e helft.
De tweede helft begonnen wij met de aftrap. De thee in de rust leek ons goed te hebben gedaan. In de 49e minuut was het Karien die de 2-0 scoorde. Angeren scoorde even daarna in de 51e minuut de 2-1. Dat lieten we niet op ons zitten, Lotte scoorde de 3-1 in de 53e minuut. Daarna scoorde Patries de 4-1. Tussendoor scoorde Angeren de 4-2. Gelukkig hebben we het daarna goed afgemaakt, Lotte scoorde de 5-2, Nanne 6-2, Patries 7-2, Nanne 8-2, Gerda 9-2. In 86e minuut ging Lotte flink door haar enkel en moest al hinkelend het veld verlaten. Marieke K. kwam er toen weer in en scoorde op de valreep nog de 10-2.
Ons spel was beter de 2e helft we gingen meer tikken en speelden wat meer in de breedte. Angeren kwam ook een paar keer in ons doelgebied en scoorde 2 mooie doelpunten. Verder hadden zij niet veel kansen, n hoog rendement voor hen ;)