zondag 14 november 2010

Juliana Da 1 - Orion Da 2

Tot op het moment dat we in de kantine waren van Juliana, was het nog de vraag of we vandaag met genoeg speelsters zouden zijn. Gelukkig was er niet helemaal goed geteld en hadden we zelfs nog 2 wissels. Toch lastig, we hebben genoeg speelsters, maar helaas veel blessures waardoor we de laatste weken toch wel erg krap zitten, qua speelsters dan (op de reservebank is er ruimte genoeg ;-) .
Waarschijnlijk zijn er door de regen vandaag flink wat wedstrijden afgelast, maar Juliana speelt op kunstgras dus konden wij gewoon spelen vandaag.
De eerste helft ging redelijk gelijk op, Juliana had wel wat meer kansen op ons doel, maar kwam niet tot scoren. Wij kwamen regelmatig in het doelgebied van Juliana, maar echte kansen waren er naar mijn idee niet.
De tweede helft, leek Juliana wat meer de overhand te hebben, alleen kwamen ze er niet echt goed door bij ons. Manon (heeft haar nieuwe roeping gevonden!) stond gelukkig goed te keepen bij ons en heeft toch een paar goede kansen van Juliana kunnen tegenhouden. Ik moet zeggen dat we in de verdediging hard gewerkt hebben om te voorkomen dat Juliana zou scoren. Het spel beide teams werd in de loop van de 2e helft wat onbehouwen. Er leek over en weer soms wat irritaties te ontstaan, maar daar bleef het bij (daarna gewoon weer doorspelen, zoals het hoort). Juliana heeft er hard voor gewerkt om tot scoren te komen, maar wij hebben hard moeten werken om die score te voorkomen en dat is gelukt. Eindstand 0-0.
Juliana was een geduchte tegenstander, we mogen blij zijn met een gelijkspel. Moet zeggen dat ik na de wedstrijd zelfs een gevoel van overwinning had, blij dus met de punt die we vandaag verdient hebben. We hebben er in ieder geval hard voor gewerkt met zijn allen.

7 november: Orion Da2 - WVW Da1

Een laat verslag, moest vorige week direct na de wedstrijd werken en had moest even het nare gevoel dat ik bij de wedstrijd had verwerken.
De eerste helft begon wel aardig, naar mijn idee waren we aardig gelijk aan onze tegenstander WVW. Helaas na ongeveer een half uur spelen vond er een akkefietje plaats tussen de scheids en een speelster van ons. Met als resultaat dat onze speelster voor 5 minuten het veld af moet. Dat had zijn weerslag op ons spel en WVW maakte goed gebruik van het moment. WVW wist in die 5 minuten maar liefst 3 keer te scoren.
Na de rust ben ik gaan douchen, toen ik klaar was en naar het veld liep, werd de 1-3 gescoord door Patries. Daarna moest ik weg dus heb de rest van de wedstrijd niet meer gezien, het schijnt dat we wel beter hebben gespeeld de 2e helft. We zijn zelfs nog een keer tot scoren gekomen. Ook WVW heeft nog 2 keer gescoord de 2e helft. Eindstand 2-5.