zondag 17 mei 2009

13mei Foto's Union da3 - Fortissimo/Ede-Victoria da1

13 mei Union da3 - Fortissimo/Ede-Victoria da1

De laatste wedstrijd van het seizoen en als Union da3. Het zou een mooie afsluiter zijn om deze wedstrijd te winnen. Helaas kon ik niet meedoen ivm een spoed ingreep bij de kaakchirurg, die middag. Natuurlijk ben ik wel gaan kijken. Hier wat later dan gebruikelijk en daarom wat korter (moet zeggen dat het na een paar dagen toch wat lastig is om een verslag te schrijven), het wedstrijd verslag.
De eerste helft speelden we goed, alles liep eigenlijk lekker. We tikten lekker en wisten elkaar te vinden. Dit resulteerde in 3 doelpunten voor ons (ja, echt waar!) de eerste helft. Arianne scoorde als eerste, toen Nana en daarna Patries. stonden we dus 3-0 voor in de eerste helft. Natuurlijk bleven we rustig in de rust. Vooral met de voorgaande wedstrijd tegen Valburg nog in het achterhoofd, waar we ook voorstonden met 3 doelpunten in de rust en de tweede helft toch nog zwaarbevochten werd, met gelukkig als resultaat dat we wonnen.
De tweede helft, was mn verdoving aan het uitwerken en daardoor was ik niet echt meer gefocust op de wedstrijd. Ik kan er ook wel aardig kort over zijn, de tweede helft was wat saai. We hadden wel wat kansen en Fortissimo ook, maar echt spectaculair was het niet. Ik heb het nog ff gecheckt bij de andere supporters van Union die langs de kant stonden, maar die waren ook niet echt enthousiast over de 2e helft. In ieder geval hebben we wel (volgens mij voor het eerst dit seizoen!) ons doel kunnen schoonhouden. Helaas kwamen we niet meer tot scoren.
Einduitslag 3-0!!!
Super! Een geweldige afsluiting van ons seizoen, de laatste twee wedstrijden gewonnen. Eigenlijk wel jammer dat het seizoen is afgelopen, we begonnen er net een beetje in te komen. Hopelijk gaan we deze trend volgend seizoen bij Orion doorzetten.