zondag 13 maart 2011

Alverna Da1 - Orion Da2

Vandaag konden we gelukkig weer met een compleet elftal verschijnen, inclusief 2 wissels. Gezien het resultaat van de vorige wedstrijd (met 9 speelsters 2-0 verliezen) moesten we vandaag toch beter gaan presteren. De wedstrijd was pas net begonnen of Alverna scoorde al, helaas door een enorme blunder van de keeper (dat was ik helaas :-( de bal stuiterde door mijn handen heen het doel in 1-0 voor Alverna. Gelukkig was het Patricia die enkele minuten later een mooi doelpunt maakte voor ons en nog even later Manon die de 1-2 scoorde. Mijn eer was gelukkig snel gered na mn flater, waarvoor alsnog mijn dank! We begonnen de wedstrijd sterk, maar in de loop van de eerste helft gingen we wat slordiger en chaotischer spelen, regelmatig wisten we het doelgebied van Alverna te vinden. Tegen het eind van de eerste helft was het Alverna dat de 2-2 maakte, gelukkig lieten wij dit niet op ons zitten en scoorde even later de 2-3. Nana kwam via de rechterkant op en passte de bal richting Marieke K. die de bal in het doel van Alverna schoot. Ruststand 2-3
De tweede helft begon voortvarend en dat bleef bijna de hele tweede helft zo. We creƫerden veel kansen, maar het bleef bij veel kansen. Ongeveer halverwege de tweede helft was het Marieke K. die de 2-4 scoorde. Alverna scoorde even later de 3-4, met nog een minuut of 10 te spelen. Natuurlijk was het onze bedoeling de wedstrijd te winnen en bleven we de aanval zoeken, met als resultaat dat Marieke K. ongeveer 5 minuten voor het einde van de wedstrijd de 3-5 scoorde. Heerlijk om weer eens een wedstrijd te winnen. We hebben naar mijn idee goed gespeeld en zijn blijven strijden voor de winst van de wedstrijd.