zondag 16 mei 2010

WVW Da1 - Orion Da2

Deze wedstrijd was vooral voor WVW erg spannend, om eventueel nog kampioen te worden, had WVW de winst nodig.
Dat was ook te merken, vooral aan het begin van de wedstrijd, het WVW publiek begon al te juichen/schreeuwen zodra WVW ons 16 meter gebied naderde. WVW had de overhand in de eerste helft, hoewel wij ook een aantal kansen hebben gehad. Aan het einde van de 1e helft scoorde WVW de 1-0 uit een penalty. Even daarna scoorde WVW ook de 2-0.
Ruststand 2-0
Vroeg in de 2e helft, scoorde WVW de 3-0. Er ontstond behoorlijk wat irritatie bij WVW, alsof zij 3-0 achterstonden. Ik moet zeggen dat deze jonge meiden vooral verbaal behoorlijk vrijpostig waren. Het doelgebied van WVW hebben we volgens mij nauwelijks gezien de 2e helft, op een paar corners na. Echte kansen hebben we niet gecreƫerd.
Eindstand 3-0

13 mei Woezik Da 2 - Orion Da 2

Een wat laat verslag. Omdat het toch alweer een paar dagen geleden is en ik niet alles terug kan halen, houd ik het kort.
De eerste helft ging aardig gelijk op. Helaas scoorde Woezik een paar minuten voor het einde van de eerste helft, door een verdedigingsfout van onze zijde. De tweede helft kan ik eigenlijk nog korter over zijn, omdat ik moest werken was ik daar niet bij. Ik heb begrepen dat Woezik de 2-0 scoorde, wij de 2-1, wij een afgekeurd doelpunt, Woezik de 3-1.