zondag 1 maart 2009

Union Da3 - Woezik Da2 plaatjes

Union Da3 - Woezik Da2

Eindelijk weer eens een wedstrijd, na een wel erg lange winterstop.
De eerste helft waren er voor beide teams kansen. Woezik had wel iets meer de overhand, maar ook wij voetbalden goed. Vooral het eerste half uur, Juud had twee mooie kansen die helaas op de lat terecht kwamen. Een minuut of tien voor het einde van de eerste helft, scoorde Woezik de 0-1. Ik liet mn man lopen en de rest van de verdediging was ook niet op tijd terug, waardoor de spits van Woezik min of meer een vrij schot op doel had.
Ruststand 0-1
De tweede helft heb ik, al vlaggend vanaf de zijkant gekeken. Woezik had naar mijn idee meer kansen dan in de 1e helft, maar kwam maar 1 keer tot scoren. Dat had meer kunnen zijn, maar gelukkig stond onze verdediging er om ervoor te zorgen dat de kansen geen doelpunten werden. Achter de verdediging stond Sas gelukkig ook goed te keepen. Toch kwam Woezik er nog een keer doorheen de 2e helft en scoorde een tweede doelpunt. Wij hadden ook nog twee kansen, Patries die in haar eentje op de Keep af kwam, maar helaas miste (weet niet meer of de bal nou naast ging of in de handen van de keep terecht kwam) en Marleen had een schot op doel dat helaas naast ging. Verder hebben we naar mijn idee de 16 meter van Woezik weinig gezien de 2e helft. De eerste helft speelden we naar mijn idee toch een stuk beter.
Einstand 0-2
Al met al waren we allemaal wel tevreden over de wedstrijd. Helaas verloren, maar we hebben lekker gespeeld en inzet getoond. Alleen jammer dat we weer niet tot scoren konden komen.