zondag 9 oktober 2011

Orion da2 - BVC`12 da1

Vandaag een thuis wedstrijd tegen BVC, zij staan laatste in de competitie en wij eerste. We zouden dus moeten winnen vandaag, vooral na de 0-8 zege vorige week tegen Bemmel.
BVC begon met de aftrap, maar de bal werd direct door ons veroverd, Patries kwam me de bal in de 16 meter van BVC en zette de bal voor naar links waar Marieke S. stond, die de bal in het doel van BVC schoot. Binnen 1 minuut na de aftrap 1-0!
Moet zeggen dat het schrijven van een verslag wat lastig is, omdat we ook vandaag weer veel gescoord hebben het is lastig om te onthouden hoe/wat precies. Onze tegenstander gaf ons veel ruimte en wij speelden bijna constant op de helft van BVC. Na de 1-0, volgde al snel de 2-0 enz. enz. Uiteindelijk was het 9-0 de eerste helft. Hier een overzicht van wie er gescoord hebben 2-0 Judy, 3-0 Lotte, 4-0 Patries, 5-0 6-0 7-0 Judy, 8-0 9-0 Lotte.
Ruststand 9-0!
Na de rust begon BVC met 10 speelsters. Na een minuut of 5 scoorde Patries de 10-0 en even later was het Patries die d.m.v. van een penalty de 11-0 scoorde (Het kan ook zijn dat 10 en 11 omgedraaid zijn, in ieder geval was het Patries die beide doelpunten scoorde). Grappige bijkomstigheid is dat het elektronische scorebord bij Orion niet berekend is op meer dan 9 doelpunten, bij het 10e doelpunt stond het bord weer op 0! Bij BVC moest na een minuut of 10 weer een speelster opgeven waardoor zij nog maar met 9 op het veld stonden. Nu weer een opsomming van de andere doelpunten in de 2e helft; 12-0 Lotte, 13-0 Marieke K. 14-0 Lotte 15-0 Marieke K.
Eindstand 15-0
Moet zeggen dat we de 2e helft minder goed speelden dan de 1e helft. We stonden dicht op elkaar en het werd wat chaotisch, iedereen leek te willen scoren waardoor we op sommige momenten elkaar in de weg lopen. BVC bleef sportief, wat ik waardeer, kan me voorstellen dat je met zoveel doelpunten om je oren de neiging krijgt je af te reageren. Voor mij was het een enorm saaie wedstrijd heb niet eens schoten op doel gehad volgens mij zijn de uittrappen op 1 hand te tellen. Er mag wel wat meer tegenstand komen, die verwacht ik ook nog wel.