zondag 12 september 2010

Bekerwedstrijden 29-08 en 05-09

De afgelopen 2 weken hebben we gespeeld voor de beker. Op 29 augustus speelden we tegen Roda`28 Da1, die wedstrijd speelden we gelijk. Ik was er zelf niet bij maar ik heb begrepen dat we nog bijna hadden gewonnen d.m.v. een vrije trap die de onderkant lat raakte en helaas de grond raakte aan de verkeerde kant van de lijn. Ilse T. scoorde voor ons Roda`28 scoorde ook 1 keer waardoor de eindstand 1-1 werdt.
Vorige week speelden we tegen DSZ da2. Helaas blesseerde onze inval keep haar duim bij het in trappen, waardoor ik als invaller van de invalkeep ben gaan keepen (als dat maar goed gaat, alle Orion dames keepers zijn op dit moment geblesseerd). Het was een wedstrijd waarin wij de overhand hadden, alleen kwamen we moeilijk tot scoren. De 1e helft hebben we veel kansen gehad, maar wilde het niet lukken om te scoren. In de tweede helft was het al vrij snel Nana die scoorde na een goede assist van Marieke K.. Vlak daarna leek Judy te gaan scoren, alleen kwam Judy net niet op tijd bij de bal. Een verdedigster van DSZ was wel op tijd bij de bal en scoorde met het bekende "tikkie terug" in eigen doel. We hadden in mijn ogen met meer doelpunten moeten/kunnen winnen. Maar ja, we hebben wel gewonnen.