maandag 2 mei 2011

Orion da 2 - Victoria '25 da

Helaas zat ik weer op de blessurebank. Gelukkig hebben we genoeg geblesseerden zodat het wel gezellig is langs de kant, waardoor ik net wat minder heb opgelet tijdens de wedstrijd. Dus houd ik het kort.

De vorige keer dat we tegen Victoria speelden was in februari bij hen thuis in Afferden. We waren toen maar met 9 speelsters en werden er zowaar kansen gecre�erd, uiteindelijk besliste Afferden wedstrijd door in de 2e helft 2x te scoren. Vandaag leken we wat minder goed elkaar te kunnen vinden, maar er werd wel hard gewerkt. Er waren aan beiden zijden wel wat kansen, maar beide teams kwamen niet tot scoren.De kansen die er waren voor Victoria werden door Patricia behendig uit ons doel gehouden. De tweede helft was in mijn ogen niet veel anders. Behalve dan dat we na ongeveer 20 minuten tot scoren kwamen. Er ontstond nogal een verwarrende situatie tussen een aantal speelsters, waardoor Marieke K. de tijd en ruimte kreeg om de bal rustig in de linkerhoek van het doel te schieten. Eindstand 1-0