zondag 2 november 2008

Union Da3 - AWC Da1

Voor de wedstrijd schatte ik onze kansen niet al te hoog in. AWC staat nr 1, wij zijn de hekkensluiters. Maar ja, je kan het nooit weten van tevoren.

Enigzins verbaasd was ik dan ook door onze flitsende start, zouden we dan toch een kans maken? Al na een paar minuten scoorde Nana de 1-0. Dat liet AWC niet op zich zitten en al vrij snel scoorden zij de 1-1. Er waren over en weer kansen, ik moet zeggen dat we goed stonden te spelen de eerste helft. Alleen jammer dat we de kansen die we hadden niet optimaal konden benutten, oftewel simpel gezegd "we hadden moeten scoren". Voor AWC was dat zeer zeker niet het geval, zij scoorden nog 2 keer de eerste helft. Nou ja, ik heb ze wel een handje geholpen, het 2e doelpunt van AWC ging erin via mijn knie. Altijd weer een minder prettig moment als verdediger zijnde :-(

Ruststand 1-3

Na de rust was AWC een stuk feller (of wij een stuk matter/ingezakt), wij kwamen nauwelijks meer aan spelen toe. Het begon al bijna direct na onze aftrap voor de start van de 2e helft, AWC veroverde de bal en spurtte naar ons doel. Alleen schoten ze mis. Snel daarop volgde toch de 1-4 voor AWC. Later ook de 1-5, 1-6, 1-7 en 1-8. Moet zeggen dat ik bijna de tel kwijt was geraakt. Laat ik kort zijn over de tweede helft, we speelden niet lekker. AWC was toch echt een maatje te groot voor ons, ondanks onze goede eerste helft.

Toch heb een beter gevoel dan na het gelijkspel van vorige week. Het verlies is geheel terecht (tja, wat wil je 1-8!), daar valt niets op aan te merken.