zondag 11 april 2010

Lienden Da 1 - Orion Da 2

We moesten vanochtend vroeg uit de veren, voor de wedstrijd bij Lienden. Om 9u stond gelukkig iedereen klaar bij Orion om af te reizen naar Lienden.
De eerste helft, had Lienden de overhand. Zij wisten met enige regelmaat ons doelgebied te vinden en hadden een aantal kansen op doel. Gelukkig wisten we ons doel schoon te houden en kwamen wij af en toe in het doelgebied van Lienden. Lienden stond goed te verdedigen en wij wisten elkaar voorin slecht te vinden. Lienden stond er steeds tussen en we leken onze juiste plek niet te vinden, passes kwamen niet aan. Toch speelden we ook niet slecht, maar het gevaar kwam in de 1e helft toch echt van Lienden. Geen van beide teams kwamen tot scoren de eerste helft; ruststand 0-0
De tweede helft waren de rollen enigzins omgekeerd. In mijn ogen hadden wij wat meer de overhand. Na een minuut of 10 in de 2e helft, resulteerde dit in een doelpunt voor ons. Marieke S., schoot een wat rare/slappe bal richting de keepster van Lienden, de keep zat er nog met haar vingers aan, maar kon niet voorkomen dat de bal uit het doel bleef, 0-1.
Daarna hadden we nog wel wat kansen, maar echt gevaar leverden die kansen niet op. Tegen het einde van de wedstrijd had Lienden nog een paar kansen, maar het bleef bij kansen. Lienden kwam niet meer tot scoren.
Eindstand 0-1.
We hebben gewonnen! Het leek namelijk een soort van trend te worden dat we gelijk spelen (de 0-8 verlies tegen Uchta buiten beschouwing gelaten). De winst is in mijn ogen ook verdiend. Maar om eerlijk te zijn had de uitslag ook andersom kunnen zijn, of een gelijk spel.