zondag 31 oktober 2010

Foto`s Lienden Da1-Orion Da2

Lienden Da1 - Orion Da2

Na een afwezigheid van een maand, vandaag eindelijk weer voetballen! Toen mijn wekker vanochtend om 7.45u afging was ik toch niet zo enthousiast, nog mazzel dat we afgelopen nacht een uur langer hadden. Het weer was nou ook niet echt motiverend, grijs en druilerig. Om 8.45u zouden we vertrekken richting Lienden, dat werd ietsje later, door mijn opstartproblemen.
Om 10.30u stonden met zijn allen toch aardig warm en ingelopen op het veld, klaar voor de wedstrijd. Alleen was er nog geen scheidsrechter in beeld. Uiteindelijk bleek de scheids die zou komen toch niet te komen en moesten we wachten tot er een andere kwam. Die kwam gelukkig wel redelijk snel en rond 11u konden we dan echt aan de wedstrijd beginnen.
Lienden begon direct fel aan de wedstrijd en creƫerde al snel een paar kansen, alleen lukte het Lienden niet echt om door onze verdediging heen te komen. Na een tijdje lukte het ons ook om richting het doel van Lienden te komen, alleen van echte kansen was er geen sprake. De bal ging over en weer tussen beiden teams en in de eerste helft, kwam niemand tot scoren. Wel was Lienden de ploeg meer de overhand had in de eerste helft.
De tweede helft, daar heb ik een stuk van gemist omdat ik aan het douchen was. Toen ik uit de kleedkamer kwam was het nog steeds 0-0. Direct daarna werd er gescoord door ons. Moniek maakte het doelpunt door middel van een raar hoog schot dat het doel in ging, 0-1!
De dames van Lienden lieten dit niet op zich zitten en begonnen hun opmars te maken richting ons doel een paar minuten later scoorden zij de 1-1. Even daarna scoorde Lienden de 2-1. Daarna had Lienden de overhand. Lienden kreeg te veel ruimte en kon regelmatig naar hartelust overtikken. Dat resulteerde nog tot 2 doelpunten voor Lienden in de 2e helft. Eindstand 4-1.
Een verdiende overwinning voor Lienden, laat ik daar duidelijk over zijn.
Jammer, tot een half uur voor het einde van de wedstrijd was het 0-0 en waren de kansen gelijk.
Moet zeggen dat het voor mij wel weer heerlijk was om te spelen, ik was na een helft wel helemaal kapot en blij dat ik kon gaan douchen. Toch ben ik niet ontevreden, heb eindelijk weer eens een voldaan gevoel na de wedstrijd. Dat was toch al weer even geleden, het lukte me al een tijd niet meer om alles te geven voor een wedstrijd. Zeker het afgelopen jaar niet, dus was het heerlijk om weer dit gevoel te hebben. Denk dat ik nog wel even moet wachten met een hele wedstrijd spelen, want ben nu toch wel heel erg moe (maar voldaan!).