zondag 14 maart 2010

Valburg Da1 - Orion Da2

Na gisteren een gezellig teamuitje, vandaag lekker voetballen. Dat kan toch niet anders dan goed gaan?
We begonnen goed aan de wedstrijd na een minuut of 10 was het Nana, die vanaf de middellijn de sprint aan de rechterkant inzette en een mooie voorzet gaf op Manon. Manon scoorde uit deze voorzet de 0-1. Daarna werd ons spel slechter, we speelden chaotisch en te dicht op elkaar. Echte kansen kregen we niet meer de eerste helft, ook Valburg wist ons doelgebied maar een paar keer te vinden en kwam niet tot scoren de eerste helft.
Ruststand 0-1
Na de rust was het plan om weer geconcentreerd te gaan spelen, alleen kwam het daar niet echt van. Het onrustige spel van de eerste helft zette voort. Ongeveer halverwege de 2e helft, nam Marieke S. een prachtige corner, de bal wist het hoofd van Els te vinden of andersom. In ieder geval kopte Els de bal subliem in het doel van Valburg, 0-2. Valburg leek toen de druk toch wel te gaan voelen en wist ons doelgebied met enige regelmaat te vinden. Zo`n vijf minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Valburg de 1-2. Ik moet zeggen dat ik hem toen toch nog even kneep, maar gelukkig kwam Valburg niet meer tot scoren. Eindstand 1-2.
Yes, gewonnen! Ik moet eerlijk bekennen dat we toch echt weleens beter hebben gespeeld, alleen dan verloren we. We speelden vandaag niet echt goed, maar gelukkig was het eindresultaat wel positief.