zondag 23 september 2012

Orion VR2 - DBV VR1

Onze tegenstander vandaag was DBV vr1. Een nieuw en vooral jong (das tegenwoordig al snel bij ons ;) team dat voor het eerst in de competitie speelt. Vorige week wonnen zij van BOA met 4-0 en daarom stonden nr. 1 na 1 wedstrijd gespeeld te hebben, hopelijk gaat daar na de wedstrijd verandering in komen.

De wedstrijd was onderhand nog niet afgetrapt toen er al een speelster van DBV geblesseerd raakte. Vervelend voor ze want te reserve bank was niet ruim bezet. Na een minuut of 5 spelen was het Sanneke die de 1-0 voor ons scoorde. Niet lang daarna was het Lotte die vanaf de middellijn een paar speelsters van DBV passeerde toen de bal naar Sanneke speelde die de bal weer richting Nana schoot, Nana scoorde vervolgens de 2-0. DBV probeerde een aantal malen ons doelgebied in te komen, maar het lukte hen niet het doelgebied te bereiken. Het aantal keren bal contact dat ik als keeper had de eerste helft is op 1 hand te tellen. Wij wisten daarin tegen wel met enige regelmaat het doelgebied van DBV te vinden. Hier een opsomming van de rest van de doelpunten de 1e helft. Lotte 3-0, Judy 4-0, Dominique 5-0, Nana 6-0.
Ruststand 6-0
We waren in de tweede helft wat trager naar mijn idee en leken ons aan te passen aan het niveau van onze tegenstander, wat ons spel niet ten goede kwam. Na een minuut of 10 was het Sanneke die de 7-0 voor ons scoorde. Ongeveer halverwege de 2e helft, was het Lotte die met een penalty de 8-0 scoorde. DBV kwam de 2e helft iets vaker op onze helft, maar had geen kansen op doel deze wedstrijd, ze probeerde ons doelgebied te bereiken met wat diepe ballen, maar deze werden door ons al snel weer de andere kant opgestuurd. Een minuut of 10 voor het einde van de wedstrijd was het Nana die de laatste treffer en daarmee dus de 9-0 scoorde.
We hebben in ieder geval goed gewerkt aan ons doelsaldo vandaag. We speelden op sommige momenten goed en tikten de bal lekker rond. Moet zeggen dat we in mijn ogen wel beter kunnen, maar laat ik niet zeuren met een 9-0 overwinning!