zaterdag 3 april 2010

Roda `28 Da 1 - Orion Da 2

Roda begon de wedstrijd met de aftrap en zette direct de aanval in. Direct daarop volgde een aanval van ons en Marieke K. ging in haar eentje op de keeper van Roda af en scoorde een minuut of 5 na de aanvang van de wedstrijd. Daarna werd ik niet echt lekker ik had het gevoel dat het veld aan het draaien ging, maar het was mijn hoofd. Ik heb dus laten wisselen en niet echt goed meer op zitten letten de rest van de 1e helft. Maar volgens mij waren er over en weer wel wat kansen. Net voor het einde scoorde Roda de 1-1, helaas door slordig verdedigen van ons.
De tweede helft speelden we in mijn ogen wat minder. We kwamen wel een aantal keren in het doelgebied van Roda, maar van echte kansen was geen sprake. Ook Roda wist ons doelgebied een aantal keren te vinden en kwam aan het begin van de helft een paar keer bijna tot scoren, maar gelukkig voor ons rolde de bal steeds net niet ons doel in. Roda had de tweede helft de overhand, maar kwam niet meer tot scoren. Eindstand 1-1.
Naar mijn idee wel verdiend voor beide teams, al hadden wij wat mazzel. Na de afdroogpartij van vorige week, die we met 0-8 verloren, geen slecht resultaat. We hebben weer een puntje te pakken!