zondag 13 oktober 2013

Orion VR2 - FC Kunde VR 2

De kop van het weerbericht "het is vandaag geheel bewolkt en er valt veel regen in Nijmegen" loog er niet om vanochtend. Meestal zie ik het als een voordeel dat we op kunstgras spelen. Toen ik vanochtend wakker werd en alleen al de regen hoorde, verlangde ik even naar "gewoon" gras en de daarbij behorende afgelasting wanneer het veel regent. De wedstrijd ging dus gewoon door.
FC Kunde begon met de aftrap. Al snel werd het duidelijk dat we (eindelijk) een geduchte tegenstander hadden aan FC Kunde VR2, het spel ging behoorlijk gelijk op. Beide teams kwamen zo nu en dan aan elkaars zijde, toch was de eerste helft niet echt spannend in mijn ogen er waren weinig kansen. Behalve dan het schot op eigen doel van mijn teamgenoot, dat ik gelukkig nog op kon vangen. Ons spel was in de eerste helft wat chaotisch er werden veel hoge ballen gespeeld en Kunde ging regelmatig het duel aan, waar we even aan moesten lijken te wennen.
Ruststand 0-0
De tweede helft werden we wat gevaarlijker en hadden we meer balbezit, ook kwamen we met enige regelmaat in het doelgebied van Kunde. We creëerden kansen genoeg in de 2e helft, maar steeds weer lukte het net niet om ze te voltooien. Kunde kwam een aantal malen onze kant op, vooral laatste kwartier van de wedstrijd en dat leverde een aantal spannende momenten op. Kunde scoorde 1x bijna, maar gelukkig stond ik net op het juiste moment op de juiste plaats waardoor de bal die richting doel ging tegen mijn been aankwam en weer in het veld terecht kwam. We bleven pogingen doen om te scoren en hebben hard gewerkt deze wedstrijd, helaas lukte het ons niet te scoren.
Eindstand 0-0
Toch even wennen om wat meer tegenstand te hebben en hard te moeten werken voor één punt. In mijn ogen een fijne wedstrijd omdat we aan elkaar gewaagd waren.