dinsdag 27 september 2011

25 september Orion Da2 - Trekvogels Da3

Helaas een wat verlaat verslag, omdat ik direct na de wedstrijd moest werken zondag. Daarom maar een kort verslag, want ik ben de details enigszins kwijt geraakt.
Wij begonnen met de aftrap en kregen al snel kansen, na een minuut of 5 was het Nanne die met een mooi boog balletje over de keepster heen de 1-0 scoorde. Een minuut of 10 later was het Patries die vanaf links de 2-0 scoorde. Na ongeveer een half uur spelen was het Joan die rustig met de bal door de 16 meter en de verdedigsters van de Trekvogels heen liep en de 3-0 scoorde. Ruststand 3-0
Halverwege de 1e helft kregen de Trekvogels nog versterking van 3 extra speelsters, dat was na de rust wel te merken. De Trekvogels speelden meer op onze helft en zochten regelmatig ons doelgebied op. Voor mij als keeper wel prettig, want de 1e helft was wel erg saai. Na ongeveer een kwartier in de 2e helft was het Nana die van rechts kwam en de 4-0 scoorde. Even daarna scoorden de Trekvogels hun 1e en laatste doelpunt van de wedstrijd. Bij ons was het Judy die de 5-1 scoorde. Eindstand 5-1
Geen verkeerde uitslag! Soms wat chaotisch spel (maar daar blinken we vaker in uit ;) We wisten het doel van onze tegenstander in ieder geval in de 1e helft goed te vinden.